Wie zijn wij

Bekijk wie er achter Young Energy Officers zitten
< Terug naar overzichtspagina

David Kuilboer

David Kuilboer Mijn naam is David Kuilboer en ik ben werkzaam bij Vermilion Energy als Production Engineer. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het optimaliseren van de gasproductie en het monitoren en in stand houden van de put integriteit.

Ik merk in mijn omgeving dat er veel onduidelijkheid heerst over de Nederlandse gasproductie en de bijbehorende risico’s waardoor de gehele industrie in een minder positief daglicht is komen te staan over de afgelopen jaren. Ik heb mij aangemeld als YEO omdat ik hoop doormiddel van dit programma over deze onduidelijkheid met mensen in gesprek te gaan.

Ook wil ik laten zien waarom deze industrie zo belangrijk is voor Nederland en dat het een grote bijdrage kan leveren aan de energietransitie.. De huidige faciliteiten, kennis en ervaring welke de bedrijven in de industrie hebben opgedaan kunnen bijvoorbeeld worden ingezet voor een breed scala aan duurzame energie oplossingen zoals, geothermie, CO2 opslag en waterstof.

Als jonge energie professional kijk ik met een frisse en open blik naar de toekomst. Ik ben nieuwsgierig naar de visie van andere mensen en instanties wat betreft de energietransitie en wil hier graag over in gesprek gaan en van leren. Ik denk dat het YEO programma hier een perfect platform voor is. Ik zie een toekomst voor mij waarbij de gasindustrie in samenwerking met de overheid zich steeds meer gaat richten op duurzame energie oplossingen om Nederland en Europa te helpen de klimaatdoelstellingen te behalen.