Wie zijn wij

Bekijk wie er achter Young Energy Officers zitten
< Terug naar overzichtspagina

Eline Out

Eline Out Mijn naam is Eline Out en ik ben werkzaam als Controller op de Finance afdeling van ONE-Dyas.

Tegen de tijd dat ik met pensioen ga (ergens na 2050...) zal de wereld er anders uit zien. Inmiddels is onontkomelijk duidelijk dat er een energietransitie moet plaatsvinden van fossiele brandstoffen naar volledig groene energie om toekomstige opwarming van de aarde en de nadelige gevolgen daarvan te beperken. Die overgang zal niet morgen voltooid zijn en kan tegelijkertijd niet te lang op zich laten duren.

Ik merk in mijn eigen omgeving dat er weinig kennis is over de energievoorziening in Nederland. Ik wil er als YEO aan bijdragen dat de kennis over energievoorziening vergroot wordt zodat er een eerlijk debat kan worden gevoerd.

De ideale energietransitie zal er voor verschillende partijen uiteenlopend uitzien. Ik ben zelf van mening dat er voor Europese olie en gas het komende decennium nog een rol te vervullen is. Zolang de productie veilig en efficiënt, met minimale schadelijke uitstoot gebeurd. Ik ben nieuwsgierig om in contact te komen met mensen die de olie- en gasindustrie vanuit een ander perspectief bekijken.